Tänään suunnattiin Hyvinkäälle ryhmänäyttelyyn, jonne oli ilmoitettu 18 valkoista koiruutta. Paikalla oli 8 urosta ja 8 narttua (kaksi avoimen narttua oli poissa). Hienosti meni Mikolla tänäänkin, vaikka seisominen ei juuri kiinnostanut, kun huumaavia tuoksuja leijui ympärillä ja varsinkin maassa. Näin syksyisessä näyttelyssä tuntui olevan paikalla mieletön määrä juoksuisia narttuja. Sehän toki on meidän Mikon mieleen, joka kiskoo intoa täynnä jokaisen tuoksun suuntaan ja itku pääsee, jos ei pääse tuoksujen "lähteille"... Toivottavasti tämä "höyryäminen" on edes osittain nuoren uroksen hormonien heräämistä.... Liike oli kuitenkin hyvää (ainakin sivusta) ja kai rakennekin on suunnilleen kohdillaan, joten tänään taas upeasti tuloksena JUN ERI JUK1 SA PU1 SERT VSP Olemme erittäin onnellisia! (Arvostelu Mikon näyttelyt -sivulla.)

Mikko kehässä, kuvaaja kyllä vähän hassusti takaviistossa :)

 

Mikko VSP ja Ronja eli Pakkasharjun Finndream ROP. Mikko ei suostunut enää seisomaan, ainoastaan istumaan tai "hyökkäilemään" kohti Ronjaa, jolla oli juoksujen "parhaat päivät" menossa.

 

Onnellisesti kotipihalla :)

Huomenna olisi vielä toinen koitos tälle viikonlopulle eli Heinolan SSKY:n päänäyttely. Sinne onkin ilmoitettu 40 valkkaria. Nyt alkaa kyllä jo hihnan kummassakin päässä näkyä "kisaväsymys", kun olemme melko ahkerasti näyttelyitä kiertäneet, kun junnuluokka "aukesi". Ensi kesänä Mikko onkin jo kasvanut junnuluokasta ulos. Yritetään kuitenkin vielä huomenna nousta ylös ennen kukonlaulua ja suunnata Heinolaan, vaikkemme kumpikaan ehkä ole parhaimmillamme. Sitten pidetään vähän taukoa näyttelyistä ja puuhaillaan jotain muuta hauskaa, myös Mustin kanssa.