Tänään suunnattiin aamusta Vantaalle Let's go -kaikkien rotujen koiranäyttelyyn. Näyttelyyn oli ilmoitettu 20 valkoista koiruutta. Tuomarina toimi Veli-Pekka Kumpumäki.Arvosanajoa jaettiin ainakin linjalla H-ERI.  Uroksia koirista oli 9 ja kaikki urokset olivat junnuluokkalaisia. Kolme uroskoiraa sai ERIn:

Mikko, Kowhai Mighty Bandit ja Kassu (White Aspens Braveheart Brad)

Kilpailuluokassa tuomari sijoitti järjestykseen 1.Mikko, 2.Kassu, 3. Kowhai Mighty Bandit. Tuomari katseli hetken ja totesi, että annetaan SA ensimmäiselle, vaikka nämä kovin nuoria vielä ovat. Mikolla siis tulee huomenna 10 kk täyteen ja Kassulla taitaa tulla muutamaa päivää myöhemmin.

Mikko sai heti perään SERTIn, koska Mikko oli myös PU1, ollen ainoa SAn saanut uroskoira, koska uroksissa ei tosiaan ollut edustettuna mitään muita luokkia.

Nartuissa juniorit olivat myös hyvin edustettuina, mutta siellä oli muutama vanhempikin koira. ROP tittelin pokkasi tänään juniorinarttu Kowhai Luck of Avatar ja Mikko oli siten VSP. Samaisen isän lapsia nämä kumpainenkin.

Eli siis varsin hyvin siis meni tänään, oikeastaan ihan huippuhienosti ja reilusti yli odotusten!! Liikekin onneksi alkoi näyttämään jo ravilta, eikä erilaiselta loikkkimiselta ja laukalta. Onnittelut Kassulle ja kaikille muille menestyneille! Ensi viikolla kohti Porvoota...