Tallinnassa vietettiin erittäin hauska ja onnistunut viikonloppu, niin  koiranäyttelyiden tulosten puolesta kuin muutenkin. Vatsalihakset on nauramisesta kipeät vieläkin eli hauskaa oli .

Kumpanakin päivänä oli ilmoitettu ja paikalla 6 valkkaria ja 5 niistä Suomesta; 2 junnu-urosta, avouros, 2 junnunarttua ja valionarttu.

Lauantaina oli tuomarina puolalainen Waldemar Mrowiec, ihan mukava tuomari, joka arvosti liikettä. Meinattiiin kyllä Mikon kanssa lentää kehästä ulos.... Mikko nimittäin ärähti junnukehässä kahdesti perässä tulevalle urokselle, kun se tuli vähän turhan lähellä. Tuli varoitus, että seuraavasta rähähdyksestä pihalle, mutta onneksi sitä seuraavaa ei tullut . Lopputuloksena kuitenkin hienosti JUN ERI, JUK1, JSERT, ROP-JUN, PU1, ROP.

 Sunnuntaina oli tuomaroimassa ruotsalainen Hans Almgren. Hänkin oli oikein mukava ja kertoi koirille suullisesti, mikä vaatii vielä kehittymistä. Hän oli tutki tosi tarkasti rakenteen ja melko tarkasti arvioi myös liikettä. Sunnuntaina menestys oli melkein yhtä hieno eli JUN ERI, JUK1, JSERT, ROP-JUN, PU1, VSP.

Meille kumpikaan tuomari ei sanonut suullisesti oikein mitään ja arvostelut on oikein hienot (Mikon näyttelysivulla). Nyt ei itseasiassa mainittu mitään hoikkuudesta, kapeasta/pienestä eturinnasta/rintakehästä! Olisiko pientä "miehistymistä" tapahtunut???? Toivottavasti .

Nyt on siis 3 juniorisertiä Virosta kasassa ja Mikko vahvistusta vaille VIRON JUNIORIMUOTOVALIO!

 

Mikko lauantaina yksittäisarvostelussa

Lauantain ROP-JUN Mikko ja VSP-JUN Milli

Lauantain PU-kehä: 1. Mikko, 2. Jeti, 3. Kelmi

Lauantain ROP Mikko ja VSP Milli

Sunnuntain arvostelussa

Sunnuntain ROP-JUN Mikko ja VSP-JUN Milli

Sunnuntain PU-kehä ja sama järjestys kuin lauantaina

Sunnuntain ROP Milli ja VSP Mikko, tosin kuvaaja näköjään vähän myöhässä

Kiitokset matkaseurasta Ritalle, Mialle ja Millille. Upea ja mukava reissu, että täytyy varmaan ottaa uusiksi !